logo

Nieuwe pdf menukaart feature!11-06-2021

Vanaf vandaag kun je niet alleen je menukaart via een QR code bekijken maar ook exporteren als pdf. Dit is handig als sommige gasten liever een papieren exemplaar willen of wanneer hij of zij geen smartphone bij zich heeft.

Waarom nog een papieren menukaart

Als je een account hebt bij Lekkerqr.nl heb je toch nooit meer papieren menukaarten nodig? Dat klopt, maar sommige klanten hebben toch graag een 'echte' kaart. Daarnaast kan iemand zijn smartphone vergeten zijn. Met een papieren menukaart is er niks aan de hand, geen ongemakkelijke situaties voor jou of je klant! Je kunt ook de papieren menukaart buiten in een menu display plaatsen. 

Dus ik heb een qr kaart en een papieren kaart nodig?

Ja en nee. Het is gastvrij om naast een QR-menukaart een papieren kaart te kunnen aanbieden maar dit kan een probleem opleveren: Je moet namelijk de papieren kaart en de QR-kaart up-to-date houden.

De oplossing is gelukkig simpel, met de nieuwe feature van Lekkerqr.nl tover je zo je QR-menukaart om in een papieren menukaart die je zelf kunt printen! Zo beheer je je menukaart op één plek en daardoor zijn al je kaarten altijd up-to-date. 

Hoe het werkt

Wanneer je een account bij lekkerqr.nl hebt en je menukaarten hebt ingevuld ga je naar menukaarten en klikt de gewenste kaart aan. Klik dan op 'Pdf exporteren'. Je komt op een pagina waar je aanpassingen kan doen aan de layout van je menukaart. Pas de kaart eventueel aan zodat deze in de huisstijl van je restaurant past. Klik tenslotte op 'download' en printen maar!

Nog meer goed nieuws

Wij denken dat deze feature voor veel horeca bedrijven onmisbaar is en daarom hebben we besloten dat iedereen (ook gratis accounts) deze feature mag gebruiken!

Terug naar overzicht