logo

Gratis QR-menukaart11-12-2020

Vanaf vandaag kan je gratis beginnen met het maken en gebruiken van QR-menukaarten! Bestellen via een QR menukaart wordt steeds populairder bij horeca ondernemers. Dat is ook logisch want digitale menukaarten hebben veel voordelen. Zo zijn je menukaarten altijd up-to-date, kan je ze nooit meer kwijt raken en is het efficienter. 

Toch is het voor veel horeca ondernemers een grote stap om over te stappen van de vertrouwde menukaart naar een digitale QR menukaart. Daarom biedt Lekkerqr.nl een gratis account aan zonder tijdslimiet! Sterker nog: Voor veel (kleine) horeca ondernemingen bied de gratis QR-kaart meer dan genoeg mogelijkheden. Je mag in de gratis versie 3 menukaarten aanmaken (bijvoorbeeld een lunchkaart, dinerkaart en drankenkaart). Deze kaarten kan je opdelen in categorieën en sub-categorieën zodat je gast gemakkelijk het gerecht kan vinden wat hij of zij wil bestellen. 

Voor horeca ondernemers die meer nodig hebben is het mogelijk om op ieder moment je account te upgraden. Je krijgt dan veel extra opties zoals je menukaart in meerdere talen aan kunnen bieden, bezoekersstatistieken te bekijken en menukaarten te kunnen inplannen voor specifieke tijden.

Klik rechts boven in het scherm op registreren om vrijblijvend een gratis account aan te maken.

 

Terug naar overzicht