logo

Digitale QR menukaarten steeds populairder11-10-2020

Uit onderzoek blijkt dat steeds meer horeca ondernemers kiezen voor een digitale menukaart. Wat zijn hier de voordelen van? Is dit voor iedere horeca onderneming geschikt? En hoe zit het met het persoonlijke contact tussen gast en gastheer/gastvrouw?

Voordelen van een QR menukaart

Hieronder vind je een kort overzicht waarom digitale menukaarten zo populair zijn:

Is een QR menukaart voor ieder horeca onderneming geschikt?

Een digitale menukaart is niet alleen iets voor snackbars en fast-food restaurants. De menukaarten van Lekkerqr.nl zijn zo gemaakt dat de profesioneel en zelfs chique overkomen. Ook kan je met de QR-code zelf ook leuke dingen maken die passen in de huisstijl en sfeer van je restaurant. Je kan de code bijvoorbeeld in de tafels laten graveren of op servetten laten borduren. Wees creatief en verras je klanten!

Omdat er zo veel mogelijkheden zijn is een QR menukaart voor ieder restaurant, cafe of paviljoen een geschikte optie.

Persoonlijk contact in de horeca branche

Veel restaurant houders zijn bang dat het persoonlijkt tintje verloren gaat wanneer ze overstappen op een digitale menukaart. Dat hoeft echter helemaal niet zo te zijn! De menukaart service die Lekkerqr.nl aanbied is gefocust op persoonlijk contact tussen gast en gastheer/gastvrouw. Het bedienend personeel hoefd dan wel geen menukaart langs te brengen maar doordat het zo efficient is om te werken met een QR menukaart is er meer tijd om te besteden aan de klanten en te zorgen iedereen het naar zijn zin heeft.

Terug naar overzicht